Anvend et digitalt system til mangelgennemgang i murer branchen

En effektiv mangelgennemgang reducerer fejl og forglemmelser

I murer- og byggebranchen er mangelgennemgang en stor del af hverdagen, da kvaliteten skal kunne dokumenteres overfor kunden. Der kan samtidig let opstå tvivl og forglemmelser omkring hvor og hvornår en mangel er konstateret. Med FotoDok reduceres menneskelige fejl, da manglen kan dokumenteres og kommenteres direkte på stedet gennem appen. Det mindsker samtidig den administrative tid på kontoret, da en rapport automatisk bliver udarbejdet og let kan printes direkte fra dit FotoDok login.

Kom godt i gang med digital mangelgennemgang

Reducer spildtid med digital mangelgennemgang og kvalitetssikring

For at sikre den bedste kvalitet og service overfor kunden, er det vigtigt at forebygge skader og mangler. Mangelgennemgang er vigtigt for at opdage og udbedre fejl, eller som huskeliste til udarbejdelse af mangler undervejs i projektet.

Samtidig mindskes produktspild, usikkerhed og ekstra ressourcer samt udgifter til udbedringer og arbejde der skal udføres på ny. Med et digitalt kvalitetssikringssystem kan dokumentation af det udførte arbejde hurtigt findes frem, hvis dette efterspørges af en kunde. Dette øger professionaliteten og kvaliteten overfor kunden.

Fordele:

Bomærke FotoDok - HvidReducer tvivl og forglemmelser angående mangler

Bomærke FotoDok - HvidMinimer tid på udbedringer, udskiftninger og arbejde der må gøres på ny

Bomærke FotoDok - HvidØger professionalitet og kvalitet af leverede produkter

Bomærke FotoDok - HvidHurtig og let tilgængelig dokumentation

Bomærke FotoDok - HvidForebyg skader og mangler

FAQ

Har du spørgsmål til brugen af FotoDok, er du velkommen til at kontakte os.