FotoDok plantegningsmodulLancering af nyt Plantegningsmodul 

Markedet har efterspurgt muligheden for at skabe et bedre visuelt overblik over fejl og mangler i forbindelse med mangelgennemgang og kvalitetssikring. Derfor lancerer Logimatic nu plantegninger i FotoDok

18. november 2019

Læs mere

Ny funktion i FotoDok

FotoDok bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, hvor det i nogle tilfælde kan være nødvendigt samt utrolig gavnligt, at supplere felternes værdier med en uddybende forklaring.

4. September 2019

Læs mere

Send registreringer via e-mail direkte fra FotoDok appenSend registreringer til en e-mail direkte fra FotoDok appen

Der kan være tilfælde hvor man har brug for at give en kollega, bygherre, rådgiver, eller lignende besked om den aktuelle registrering med det samme. Dette er nu blevet muligt i FotoDok appen via e-mail.

22. November 2018

Læs mere

Du kan nu søge i fritekst på FotoDokNy funktion i FotoDok

Efter flere henvendelser fra vores kunder, er det nu blevet muligt at søge via ”fritekst” efter registreringer i et projekt i FotoDok.

30. Oktober 2018

Læs mere

Lancering af ny hjemmeside til FotoDok

Ny FotoDok hjemmeside

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye FotoDok hjemmeside. Indholdet er blevet gennemskrevet og designet er blevet responsivt, så man fremover kan få det fulde udbytte ved at tilgå hjemmesiden på mobile enheder.

14. September 2018

Læs mere

L

Brugerundersøgelse af FotoDoks brugere

Tre ud af fire bruger FotoDok
til kvalitetssikring

FotoDok bruges især til kvalitetssikring og dokumentation i hverdagen. I undersøgelsen fortæller brugerne, at FotoDok gør det nemt at tage og sende billeder i kvalitets arbejdet.

3. august 2018

Læs mere